جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

اتهام‌زنی زلنسکی به چین درباره «نشست صلح»

اتهام‌زنی زلنسکی به چین درباره «نشست صلح» پس از رد درخواست اوکراین از چین برای حضور در «نشست جهانی صلح» در سوئیس، زلنسکی مدعی شد که پکن می‎‌خواهد مانع از حضور دیگر کشورها در این نشست شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 02
کد خبر: ۲۴۳۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  «متاسفانه چین امروز به سختی در تلاش است که از حضور کشورها در نشست صلح جلوگیری کند». این حرف را رئیس‌جمهور اوکراین علیه چین بیان کرد.


در حالی که درخواست زلنسکی از رئیس‌جمهور چین برای حضور در «نشست جهانی صلح» درباره جنگ اوکراین در سوئیس خبرساز شده بود، او در کنفرانس امنیتی «شانگری-لا» به شدت علیه چین موضع گرفت.


رئیس‌جمهور اوکراین در این کنفرانس در سنگاپور دلخوری خود را از پاسخ وزارت خارجه چین درباره عدم شرکت شی جین پینگ رئیس‌جمهور این کشور در این نشست بروز داد.


قرار است 15 ژوئن (26 خرداد) در سوئیس این نشست برگزار شود؛ نشستی که به ادعای زلنسکی، بیش از هشتاد کشور حضور خود را در آن تایید کرده‌اند.


وزارت خارجه چین دیروز درخواست زلنسکی برای حضور رئیس‌جمهور چین را رد وو با اشاره به عدم دعوت از روسیه اعلام کرد «پکن از کنفرانس صلحی که از سوی مسکو و کی‌یف به رسمیت شناخته شده باشد، حمایت می‌کند».

 

زلنسکی در سنگاپور درباره این موضوع که «برخی رهبران جهانی» در نشست سوئیس حاضر نخواهند بود، ابراز ناامیدی کرد.

 

سفارت اوکراین در چین هم درباره غیبت چین در این نشست گفت که «ما بسیار متاسفیم که طرف چینی از فرصت نشست در سوئیس استفاده نمی‌کند»./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار